Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

  

  

 

 

 

ZASÍLÁME POMOCÍ

 

 

 

 

 

SLOVENSKO

 

 

PLATEBNÍ MOŽNOSTI

 





 

 

 

 

 

 SPOLUPRACUJEME

 

Průmyslové značení KOFIX

 

Speciální popisovače - KURETAKE

 

Průmyslové podlahy DIMAPACOLOR

 

 

               

 


Ověřeno zákazníky - HEUREKA

NOVINKY

arr3Stolní pila na minerályNově představujeme unikátní stolní řezacku minerálů s vlastním chlazením. Pro kotouče až do 180mm.... arr35% SLEVAPro všechny registrované zákazníky nastavena automatická sleva 5% na celý nákup!... arr3Značení laserem do kovuNově nabízíme značení laserem do kovu. Nejmodernější, rychlý vláknový laser nabízí veškeré značení... arr3Při nákupu nad 3000,- dopravné jen za 1,- KčDopravné za 1,- Kč !!! Při nákupu zboží převyšující celkovou částku 3000 Kč zaplatíte za dopravné...

KONTAKTY

Marek Pavlík
Vodní 105, 76001 Zlín
tel: 739 206 409, 777 121 500
info@dimapa.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 240,00 Kč (9,36 EUR)
skladem
naše cena 360,00 Kč (14,04 EUR)
skladem
naše cena 389,00 Kč (15,17 EUR)
skladem

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 380,00 Kč (14,82 EUR)
skladem
naše cena 119,00 Kč (4,64 EUR)
skladem
naše cena 3 993,00 Kč (155,73 EUR)
skladem

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů